Panasonic Luft til luft

er den billigste måde at få fx sommerhusets varmeregning reduceret. Her gælder det også at COP-værdien skal være så høj så mulig og dermed mest energieffektiv.Typisk kan man spare >50% ifht. el-varmeradiatorer. De bedste mærker kan producere varme selvom udetemperaturen er ÷25°C udenfor.

Panasonic Nordic

HE9NKEer nok Danmarks mest populære varmepumpe, som sælges mange steder, den skal dog som alle andre monteres af aut kølemontør.

Leveres og monteres standard til ca 17.000 inkl. moms

 

Panasonic Katalog 2016

 

 

Panasonic flagship HE9NKE

Vælg den rette luft til luft varmepumpe til dit hjem

I vores sortiment indgår der flere forskellige modeller, som passer til forskellige typer af boliger. Nedenfor finder du hele vores udvalg med en hurtigt sammenfatning af hver produkt. Klik gerne for at læse mere om det respektive produkt eller kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rette luft til luft varmepumpe til dit hjem.

 

Panasonic HE9PKE
panasonic-he9pke

 

 

 

 

 

Panasonic HE9PKE er vores flagskibsmodel og også en af de mest populære varmepumper i Danmark. Det skyldes det avancerede luftrensningssystem med Nanoe-G-filter og Quiet-mode-funktion, som kan aktiveres, når man f.eks. går i seng.

Læs mere om Panasonic HE9PKE

Panasonic NE18PKE

panasonic-ne9pke

 

 

 

 

 

Panasonic NE18PKE passer til hjemmet og sommerhuset. Varmepumpen har et enestående luftrensningssystem takket være ionisering. Den har også en hot-start funktion, så varmepumpen begynder at producere varm luft, så snart den tændes.

Læs mere om Panasonic NE18PKE

Panasonic VE9NKE

panasonic-ve9nke

 

 

 

 

 

Panasonic VE9NKE er miljøklassificeret med A+++ takket være den smarte Heatcharge-funktion, der lagrer kompressorvarme mellem omgangene. På den måde kan varmepumpen gå i gang med at opvarme hjemmet uden startkørsel, når den startes.

Læs mere om Panasonic VE9NKE

Panasonic CE9PKE

panasonic-ce9pke

 

 

 

 

 

Panasonic CE9PKE er et godt valg, hvis man ønsker en luft til luft varmepumpe i garagen, annekset eller sommerhuset. Den opvarmer op til omkring 125 m2 og har en forbedret luftgennemstrømning, som giver en hurtigere opvarmning og jævn varme i huset.

Læs mere om Panasonic CE9PKE

Bedre indeklima

Vores Nanoe-G-luftrensningssystem opfanger støv, pollen og ubehagelig lugt og bidrager til et bedre indeklima med renere luft.

Særligt tilpasset det nordiske klima

Vores varmepumper er særligt tilpasset det nordiske klima og giver et behageligt indeklima med pålidelig opvarmning selv i de kolde vintermåneder.

Lav pris og store besparelser

Afhængig af årsforbrug og planløsning på dit hus kan du spare op til 10.000 kr. om året, hvis du investerer i en luft til luft varmepumpe. På blot nogle få år har pumpen med andre ord tjent sig selv hjem igen.

Kan bruges som aircondition

Du behøver ikke nødvendigvis eller kun at bruge vores luft til luft varmepumper til at opvarme din bolig. Pumpen kan enkelt og let forvandles til aircondition på varme sommerdage.

Affugter

Pumpen fungerer som en glimrende affugter ved høj luftfugtighed som f.eks. i en kælder, hvor der som oftest findes fugtige områder.

Gå til top ↑