Mitsubishi Ecodan L/V

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe
Spar penge med den nye Ecodan Next Generation
– Dette stille, effektive og miljøvenlige varmesystem giver dig et behageligt indeklima. Den unikke Ecodan-Teknik giver maksimal varme med et minimalt energiforgrug.
Egenudviklet varmtvandsbeholder
Nu er Mitsubishi Electrics luft/vand system Ecodan Next Generation blevet endnu mere effektivt.
Ecodan Next Generation er udstyret med trinløs inverter teknologi, sammen med den nye varmtvands- beholder og styring giver dette energibesparelser for husejeren, da Ecodan Next Generation skal bruge mindre energi end andre systemer for af klare op- varmningen at huset.
Dette nye system er udviklet 100% på Mitsubishi Electrics egne laboratorier i Japan, hvilket garanterer den højeste kvalitet helt ned til den mindste detalje.
Ecodan Next Generation fås i flere forskellige stør- relser, så den præcist kan tilpasses energibehovet i netop dit hus.
Selv om Indedelen kun måler 160 cm. i højden er den
udstyret med en 200L varmtvandsbeholder. Det kompakte og stilrene design sikrer at den diskret passer ind i hjemmet.
Ecodan Next Generation sparer både penge og energi, samtidig med af den er yderst skånsom for miljøet.
Unik teknik: bevarer nominel kapacitet ned til -15°C.
-25°C -20°C -15°C Udendørstemperatur

ZUBADAN TRADITIONELLE VARMEPUMPER

Ecodan Next Generation – Miljøvenligt system
Nu med optimeret varmeteknik
Ecodan Next Generation har en unik patenteret teknologi, der tillader at temperaturen i varmtvandsbeholderen altid er maksimeret til højst mulige energieffektivitet.
Samtidig opvarmning
I modsætning til mange andre systemer på markedet er Ecodan Next Generation udstyret med mulighed for samtidig varme- og brugsvandsproduktion.
Let at tilpasse, når man skal på ferie
Hvis huset forlades i den længere periode, trykkes blot på ”kuffert” ikonet, derefter går anlægget i ”ferie” drift hvilket sparer yderligere på energien.
Mulighed for tilslutning af solfanger og andre varmekilder
Store besparelser kan opnås, ved installering af solfangere på et passende sted. Ecodan Next Generation er naturligvis forberedt for tilslutning af disse.
Kraftfuld Zubadan-teknik
2 modeller i Ecodan Next Generation serien er udstyret med Mitsubishi Electrics unikke Zubadan teknologi, der giver hurtigere og kraftigere opvarmning, hvilket er en fordel ved store energibehov i ekstremt kolde perioder. (Model: PUHZ-HW112 og PUHZ-HRP100.)
Intelligent tilpasning
Ecodan Next Generations intelligente styring tilpasser sig automatisk husets ener- gibehov, hvilket hjælper med til at holde energiforbruget så lavt som muligt. Dette sikrer at den valgte indendørs temperatur holdes på det korrekte antal grader, med den laveste vandtemperatur i varmesystemet for optimal besparelse.
Trådløs styring
Ecodan Next Generation er udstyret med et betjeningsvenligt kontrolpanel på indedelen, men som en ekstra mulighed kan vælges trådløs fjernbetjening, der giver mulighed for at styre systemet for eksempel fra stuen.
Det miljøvenlige system med unik teknologi
Luften er fuld af energi – energi som Ecodan Next Generation bruger til at opvarme huset/brugsvandet. Den unikke Ecodan teknologi betyder store bespa- relser på varme-kontoen og er designet til at imøde- komme fremtidens krav til varmeøkonomi.
Da Ecodan Next Generation giver maksimal varme med minimal energitilførsel, frigiver systemet 30-50 procent mindre kuldioxid sammenlignet med kon- ventionel opvarmning.
Patenteret teknologi
Mitsubishi Electrics egenudviklede inverterteknologi virker kontinuerligt gennem hele systemet og gør Ecodan Next Generation til et smart valg for ethvert hjem.
Et komplet system
Ecodan varmtvandsbeholder mod- tager energi fra udendørsenheden og benytter denne til at opvarme vand-baserede radiatorer, gulvvarme og brugsvand. Systemet reguleres effektivt af den indbyggede styring.
Hydrobox
Hvis der allerede er en eksisterende varmtvandsbeholder, som ønskes bibeholdt, kan der tilsluttes en Hydrobox i stedet og på den måde udnytte alle Ecodan Next Generation fordelene.
Indedel: ECODAN Tank
Radiatorvarme
Udedel: Varmepumpe
Brugsvand Gulvvarme
Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus
Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring.
Indedelen er kompakt, men takket være den nyeste teknologi gives der ikke afkald på volumen. Brugsvandet opvarmes effektivt og beholderen er udført med en rustfri speciellegering (coating).
Optimal Inverterteknologi
Mitsubishi Electrics trinløse Inverterteknologi gør at pumpen levere præcist den mængde energi, der skal bruges til opvarmning af huset. Intet går til spilde, hvilket gavner både miljø og pengepung.
Effektiv styring
Systemet kan udvides med en trådløs fjernbetjening med temperaturføler, derved kan betjeningen af anlægget flyttes til et centralt sted i huset. Dette giver også en mere nøjagtig temperaturregulering og derved sænkes energiomkostningerne yderligere.
Et intelligent system
Efterhånden, som anlægget er i drift huskes energibehovet for huset, derved tilpasses effekten helt præcist og man opnår en mere økonomisk drift.
Kvaliteten
Samtlige produkter i Ecodan Next Generation er udviklet og produceret af Mitsubishi Electric på egne fabrikker i Japan. Dette garanterer den højeste kvalitet ned til mindste detalje. Systemet indgår i Mitsubishi Electrics Quality Technology-program.
Driftsikker
Den høje kvalitet gør Ecodan Next Generation til et meget driftsikkert system som både håndterer de laveste udetemperaturer og de højeste komfortkrav.
Nu med direkte vandtilslutning
En stor nyhed med Ecodan Next Generation er, at systemet nu også findes i en model (Package) hvor vandet føres fra indedelen til udedelen derved kan installationen nu (på Package systemet) foretages af en aut. vvs installatør, da kølemidlet er i en lukket kreds på udedelen. Mitsubishi Electric sortiment giver forbrugeren flere muligheder.
TEKNISKE SPECIFIKATIONER
ECODAN Split
MODEL
Varmekapacitet (kW) Antal propeller SCOP/  COP / A-mærke
Laveste garanterede drifttemperatur (°C)
Kompressor Spænding (volt) Anbefalet. sikring (A) Rørtilslutning kølemid. (Flare) Kølemiddel R410a (kg) Vægt (kg) Mål (mm)
Bredde Dybde Højde
Lydniveau (dB)
ECODAN Package
MODEL
Varmekapacitet (kW) Antal propeller COP
Laveste garanterede drifttemperatur (°C)
Kompressor Spænding (volt) Anbefalet. sikring (A) Vandtilslutning R25 utvg Kølemiddel R410a (kg) Vægt (kg)
Mål (mm)        Bredde Dybde Højde
Lydniveau (dB)
PUHZ- SW50HA
2,2-7,3* 1 3,0 / 4,21** / A+ -20
Dobbelt rotation
3,5-10,2* 1 3,26 / 4,31** / A++
-20
Dobbelt rotation 230/1/50 1 x 25A (16A) 3/8″-5/8″
3,2 75
950 330 943
51
Et trygt valg Mitsubishi Electrics klimaprodukter har moderne design, den højeste kvalitet, lang levetid og over- legen driftsøkonomi, så de sænker dine energiom- kostninger i mange år fremover. En tryg investering Navnet Mitsubishi Electric har et godt ry. Når du køber en varmepumpe fra os, træffer du et sikkert valg. Vi fremstiller vores produkter på vores egne fabrikker, og derfor kan vi garantere kvaliteten af alle vores produkter. Salg Alt salg af vores varmepumper sker gennem et landsdækkende net af aut. forhandlere, der er specialister i at foreslå en tilpasset løsning til netop dit hus, så se efter logoet når du handler.
For flere oplysninger, kontakt din lokale forhandler:
Gletcher Energiteknik Varmepumper & Solenergi 70 22 48 89  www.gletcher.dk
www.mitsubishi-varmepumper.dk

ECODAN Tank & Hydrobox
MODEL
Varmtvandsbeholder. (L.) Vægt (tom) (kg) Vægt (Fuld) (kg) Ekspansionsbeholder (L) Sikkerhedsventil (Varme) (bar)
Sikkerhedsventil (Vand) (bar)
Max. Fremløbstemp. (°C) Min. Fremløbstemp. (°C)
Tilslutningsdiameter Varme (mm Cu)
Tilslutningsdiameter Vand  (mm Cu)
Elpatron (kW) Cirkpump Grundfos Vandflow (L/min) Tilslutning kølemiddel Sikring / Elpatron (A) Spænding(Volt) Max driftsstrøm (A)
Placering min/max temp (°C)
Mål Brede (mm)               Dybde Højde Rejse højde
Tilbehør Trådløs rumføler / fj.bet. Trådløs modtager Trådført rumføler / fj.bet. Varmelegeme 3 kW 230/50 3-vejsventil til hydrobox Benstativ 950 eller 1050 Drypbakke
EHST- 20C-YM9A Split Tank
200 130 345 12
3 10
60 25
* Effektinterval ved fremløbstemperatur  35°C/ udetemperatur + 7°C, 5°C delta t. ** Nominel effekt ved fremløbstemperatur 35°C/udetemperatur + 7°C, 5°C delta t. Mitsubishi Electric tager forbehold for evt. trykfejl samt ændringer i tekniske specifikationer. Data ifølge JIS (ISO 5151)

Brochurer ECODAN 2014

Gå til top ↑