Om Gletcher

Spar penge med kvalitetsbevidste varmepumper

Gletcher Energiteknik ligger i Hadsten, og har gennem de seneste 30 år erhvervet sig en høj viden og ekspertise inden for varmepumper, energivejledning og solceller. Firmaet blev skabt i 1993 af Michael Horn, der også driver Gletcher Energiteknik i dag, og har beskæftiget sig med køle- og varmepumpeanlæg siden 1981.

Varmepumper udnytter solens varme

Gletcher Energiteknik har især specialiseret sig i varmepumper, der er en mere og mere attraktiv varmekilde i stedet for eksempelvis et olie- eller gasfyr. En varmepumpe overfører varme fra væske der fordamper via varme fra luften eller jorden til hjemmets varme vand og rumvarme. Varmepumpen udnytter altså solens varme, og overfører energien til varmeanlægget.

Teknisk set fungerer en varmepumpe ligesom et køleskab, blot omvendt. I stedet for at flytte varmen fra kølerummet ud, flytter varmepumpen gennem en kompressor varmen udefra og ind.

Gletcher Energiteknik tilbyder tre former for varmepumper, herunderluft til luft, luft til vand og væskevand. Luft til vand er en hyppig brugt varmepumpe i Danmark, fordi vi herhjemme har moderate temperaturer om vinteren.

Kvalitetssikre pumper

VP-Ordningen

VP-Ordningen

Varmepumper fås i mange forskellige kvalitets- og prislag, og hos Gletcher Energiteknik tilbyder vi alle former for varmepumper der har en lang levetid og stor udnyttelse af varmen. Varmeydelsen på disse varmepumper er 30-40 procent bedre end på de billigere pumper, som man selv kan installere. Vi mener det er vigtigt at dimensionere rigtigt – hvorfor vi følger VP-ordningens forskrifter

Mange penge at spare

Energirenoveringer såsom solceller og varmepumper er i vækst, og flere og flere boligejere investerer i dem, blandt andet fordi der er væsentlig mange penge at hente. Med en varmepumpe kan du som husejer spare op mod 10.000 kroner om året i forhold til dit normale varmeforbrug, og selve investeringen i varmepumpen er tjent ind på få år. Desuden halverer en varmepumpe energiomkostningen i forhold til et oliefyr. Med stigende energipriser vil dette billedet blive stadig bedre.

Energivejledning er vigtig

Gletcher Energiteknik begynder altid med at foretage et energitjek af boligen, inden vi installerer varmepumpen. Energivejledningen indeholder eftersyn af klimaskærmen på huset, hvor man kan fastslå, om der er behov for yderligere loftisolering,  energivinduer, isolering af hulmur m.m. Dermed får man et overblik over, hvor stort varmetabet er, og hvad en varmepumpe kan betyde i besparelser i kroner og ører.

Pillefyr

Udover varmepumper og energivejledning tilbyder Gletcher Energiteknik også pillefyr, som er en CO2 neutral opvarmning særligt velegnet tll store og/el ældre ejendomme hvor en højere fremløbstemperatur er nødvendig.

Garanti og forsikring

Gletcher Energiteknik er forsikret ved Arbejdgivernes Håndværkergaranti Så man som kunde kan være tryg.

mailsignatur-haandvaerkergaranti

Gå til top ↑